Kapcsolat

Virágpaletta

Cím: 9027 Győr,
Pesti út 1. (az udvarban)
Telefon: +36-96/312-075
Fax: +36-96/312-075
E-mail:
gyor@buketir.hu

Rólunk

Rólunk

Cégünk dísznövény- és virág-nagykereskedés, továbbá foglalkozunk kiegészítőkkel és dekor termékekkel is. A virágokat 95 %-ban Hollandiából importáljuk, és saját kamionnal szállítjuk haza a megfelelő körülmények között.
 
(Cégünk nagykereskedés. Kizárólag viszonteladókat szolgálunk ki.)
 
Elhivatottak vagyunk a növények felé, ezért mindennap azon fáradozunk, hogy a virágok és a dísznövények is a lehető legtovább használhatóak maradjanak a virágkötők számára.
 
Dekor részlegünket folyamatosan frissítjük és töltjük fel újdonságokkal. Mindig az adott szezonhoz, évszakhoz, ünnepélyhez alkalmazkodunk, hogy vásárlóink biztosan megtalálják, amit keresnek.
Nyitvatartás

Nyitvatartás

 

Hétfő-péntek 6:00 – 17:00
Szombat 6:00 – 12:00
Vasárnap 7:00 – 11:00

 Milyen virágot vásároljak?

Fáskövirózsa

Fáskövirózsa

A fáskövirózsa (Echeveria sp.) gondozása

A fáskövirózsa bemutatása

A fáskövirózsa (Echeveria sp.) Közép-Amerika területéről származó pozsgás növény, amely kerek, húsos leveleivel díszít. Kistermetű szobanövény, amely jól társítható más pozsgás növényekkel, valamint kaktuszokkal is.

A fáskövirózsa igényei, gondozása

Ültetéséhez a legtöbb pozsgáshoz hasonlóan kavicsos talaj a legmegfelelőbb. Vízigénye alacsony, ezért elegendő hetente egyszer öntözni. Elhelyezéséhez világos, egyenletesen meleg helyiséget keressünk! Mivel gondozása nem túl bonyolult, ezért jó választás irodákba, közintézményekbe is. Nem mérgező, ezért akár gyerekszobában is elhelyezhetjük.

 

A szöveg és a képek forrása: www.citygreen.hu
Vissza az előző oldalra!
Virágpaletta - Magyar