Kapcsolat

Virágpaletta

Cím: 9027 Győr,
Pesti út 1. (az udvarban)
Telefon: +36-96/312-075
Fax: +36-96/312-075
E-mail:
gyor@buketir.hu

Rólunk

Rólunk

Cégünk dísznövény- és virág-nagykereskedés, továbbá foglalkozunk kiegészítőkkel és dekor termékekkel is. A virágokat 95 %-ban Hollandiából importáljuk, és saját kamionnal szállítjuk haza a megfelelő körülmények között.
 
(Cégünk nagykereskedés. Kizárólag viszonteladókat szolgálunk ki.)
 
Elhivatottak vagyunk a növények felé, ezért mindennap azon fáradozunk, hogy a virágok és a dísznövények is a lehető legtovább használhatóak maradjanak a virágkötők számára.
 
Dekor részlegünket folyamatosan frissítjük és töltjük fel újdonságokkal. Mindig az adott szezonhoz, évszakhoz, ünnepélyhez alkalmazkodunk, hogy vásárlóink biztosan megtalálják, amit keresnek.
Nyitvatartás

Nyitvatartás

 

Hétfő-péntek 6:00 – 17:00
Szombat 6:00 – 12:00
Vasárnap 7:00 – 11:00

 Milyen virágot vásároljak?

Elefántláb

Elefántláb

Az elefántláb (Nolina recurvata) gondozása

Az elefántláb bemutatása

Az elefántláb (Nolina recurvata) Mexikó és Észak-Amerika déli területein őshonos jó szárazságtűrő képességű növény. Eredeti élőhelyén fa méretűre növekedik, lakásban tartva, lassú növekedés mellett jóval szerényebb méretet ér el.

Érdekes megjelenését a törzs alsó kiszélesedő részének, valamint a keskeny, hosszú, szalagszerű levelekből álló üstökének köszönheti. Könnyen nevelhető hálás növény.

Az elefántláb igényei, gondozása

Jó szárazságtűrő képességű növény, ezért a száraz levegő, és a csekély mennyiségű öntözés sem okoz számára problémát. Elegendő hetente egyszer, mérsékelten öntözni. Elhelyezéséhez bátran választhatunk tűző napos, meleg helyet is, fényigénye kifejezetten magas, hőmérséklet tekintetében átlagosak az igényei. Fejlődését tápoldatozással segíthetjük.

 

A szöveg és a képek forrása: www.citygreen.hu
Vissza az előző oldalra!
Virágpaletta - Magyar