Kapcsolat

Virágpaletta

Cím: 9027 Győr,
Pesti út 1. (az udvarban)
Telefon: +36-96/312-075
Fax: +36-96/312-075
E-mail:
gyor@buketir.hu

Rólunk

Rólunk

Cégünk dísznövény- és virág-nagykereskedés, továbbá foglalkozunk kiegészítőkkel és dekor termékekkel is. A virágokat 95 %-ban Hollandiából importáljuk, és saját kamionnal szállítjuk haza a megfelelő körülmények között.
 
(Cégünk nagykereskedés. Kizárólag viszonteladókat szolgálunk ki.)
 
Elhivatottak vagyunk a növények felé, ezért mindennap azon fáradozunk, hogy a virágok és a dísznövények is a lehető legtovább használhatóak maradjanak a virágkötők számára.
 
Dekor részlegünket folyamatosan frissítjük és töltjük fel újdonságokkal. Mindig az adott szezonhoz, évszakhoz, ünnepélyhez alkalmazkodunk, hogy vásárlóink biztosan megtalálják, amit keresnek.
Nyitvatartás

Nyitvatartás

 

Hétfő-péntek 6:00 – 17:00
Szombat 6:00 – 12:00
Vasárnap 7:00 – 11:00

 Milyen virágot vásároljak?

Díszcsalán

Díszcsalán

A díszcsalán (Plectranthus scutellarioides) gondozása

A díszcsalán bemutatása

A díszcsalán (Plectranthus scutellarioides) közepes termetű, balkonládákba és vegyes virágágyásokba is ültethető leveleivel díszítő dísznövény. Dús lombozatát fogazott szélű, szív alakú, kissé durva tapintású zöld és bordó színű mintás levelek alkotják. Sokféle hibrid áll rendelkezésre ebből az egyszerűen nevelhető mutatós dísznövényből.

A díszcsalán igényei, gondozása

Átlagos igényű növény, egyedül a talaj tápanyagtartalmával szemben vannak különösebb elvárásai, mindenképpen tápanyagban gazdag talajba ültessük! Fény- és vízigénye közepes. Világos vagy félárnyékos, nem tűző napos helyet keressünk számára! Öntözni főként a szárazabb időszakokban szükséges, mérsékelten öntözzük!

 

A szöveg és a képek forrása: www.citygreen.hu
Vissza az előző oldalra!
Virágpaletta - Magyar