Kapcsolat

Virágpaletta

Cím: 9027 Győr,
Pesti út 1. (az udvarban)
Telefon: +36-96/312-075
Fax: +36-96/312-075
E-mail:
gyor@buketir.hu

Rólunk

Rólunk

Cégünk dísznövény- és virág-nagykereskedés, továbbá foglalkozunk kiegészítőkkel és dekor termékekkel is. A virágokat 95 %-ban Hollandiából importáljuk, és saját kamionnal szállítjuk haza a megfelelő körülmények között.
 
(Cégünk nagykereskedés. Kizárólag viszonteladókat szolgálunk ki.)
 
Elhivatottak vagyunk a növények felé, ezért mindennap azon fáradozunk, hogy a virágok és a dísznövények is a lehető legtovább használhatóak maradjanak a virágkötők számára.
 
Dekor részlegünket folyamatosan frissítjük és töltjük fel újdonságokkal. Mindig az adott szezonhoz, évszakhoz, ünnepélyhez alkalmazkodunk, hogy vásárlóink biztosan megtalálják, amit keresnek.
Nyitvatartás

Nyitvatartás

 

Hétfő-péntek 6:00 – 17:00
Szombat 6:00 – 12:00
Vasárnap 7:00 – 11:00

 Milyen virágot vásároljak?

Csüngő lobélia

Csüngő lobélia

A csüngő lobélia (Lobelia erinus ‘Pendula’) gondozása

A csüngő lobélia bemutatása

A csüngő lobélia (Lobelia erinus ‘Pendula’) gyors növekedésű, egynyári dísznövény, melyet főleg ámpolnában, de akár szabadföldbe is lehet ültetni talajtakaró növényként.

Jól társítható más egynyári dísznövényekkel, de önállóan is megállja a helyét. Főként a kék színváltozat a jellemző, de fehér, valamint lila és rózsaszín színváltozatokat is forgalmaznak.

A csüngő lobélia igényei, gondozása

Elhelyezéséhez napos vagy akár félárnyékos helyet keressünk! Fejlődéséhez rendszeres öntözést, valamint heti egyszeri mérsékelt tápoldatozást is igényel. Más gondozási teendőnk nem igazán akad vele, ha úgy ítéljük meg, hogy jelentősen csökkent a virágzás, vagy túl hosszúak a hajtások, visszametszéssel orvosolhatjuk a problémát.

 

A szöveg és a képek forrása: www.citygreen.hu
Vissza az előző oldalra!
Virágpaletta - Magyar