Kapcsolat

Virágpaletta

Cím: 9027 Győr,
Pesti út 1. (az udvarban)
Telefon: +36-96/312-075
Fax: +36-96/312-075
E-mail:
gyor@buketir.hu

Rólunk

Rólunk

Cégünk dísznövény- és virág-nagykereskedés, továbbá foglalkozunk kiegészítőkkel és dekor termékekkel is. A virágokat 95 %-ban Hollandiából importáljuk, és saját kamionnal szállítjuk haza a megfelelő körülmények között.
 
(Cégünk nagykereskedés. Kizárólag viszonteladókat szolgálunk ki.)
 
Elhivatottak vagyunk a növények felé, ezért mindennap azon fáradozunk, hogy a virágok és a dísznövények is a lehető legtovább használhatóak maradjanak a virágkötők számára.
 
Dekor részlegünket folyamatosan frissítjük és töltjük fel újdonságokkal. Mindig az adott szezonhoz, évszakhoz, ünnepélyhez alkalmazkodunk, hogy vásárlóink biztosan megtalálják, amit keresnek.
Nyitvatartás

Nyitvatartás

 

Hétfő-péntek 6:00 – 17:00
Szombat 6:00 – 12:00
Vasárnap 7:00 – 11:00

 Milyen virágot vásároljak?

Borsmenta

Borsmenta

A borsmenta (Mentha × piperita) gondozása

A borsmenta bemutatása

A borsmenta (Mentha × piperita) az árvacsalánfélék családjába sorolható évelő növény. Eredete nem tisztázott, egyes források Európa nyugati területeit, míg mások a Távol-Keletet jelölik meg származási helyül. Kiváló fűszernövény és gyógynövény, ezért sok helyen termesztik. Díszítőértékét lila színű fürtös virágai, valamint a szárán sorakozó fogazott levelek adják.

A borsmenta igényei, gondozása

A borsmenta egyszerűen nevelhető növény, egyedül arra kell figyelnünk, hogy kielégítsük magas vízigényét. Ültetési helyéül bármilyen fényviszonyú helyet választhatunk a mélyárnyék kivételével, világos, napos és félárnyékos helyen is szépen fejlődik.

Rendszeres öntözést, nedves talajt igényel. Amennyiben ezt nem biztosítjuk számára, úgy növeljük a lisztharmat felbukkanásának esélyét. Szaporítani dugványozással és tőosztással lehet.

 

A szöveg és a képek forrása: www.citygreen.hu
Vissza az előző oldalra!
Virágpaletta - Magyar