Kapcsolat

Virágpaletta

Cím: 9027 Győr,
Pesti út 1. (az udvarban)
Telefon: +36-96/312-075
Fax: +36-96/312-075
E-mail:
gyor@buketir.hu

Rólunk

Rólunk

Cégünk dísznövény- és virág-nagykereskedés, továbbá foglalkozunk kiegészítőkkel és dekor termékekkel is. A virágokat 95 %-ban Hollandiából importáljuk, és saját kamionnal szállítjuk haza a megfelelő körülmények között.
 
(Cégünk nagykereskedés. Kizárólag viszonteladókat szolgálunk ki.)
 
Elhivatottak vagyunk a növények felé, ezért mindennap azon fáradozunk, hogy a virágok és a dísznövények is a lehető legtovább használhatóak maradjanak a virágkötők számára.
 
Dekor részlegünket folyamatosan frissítjük és töltjük fel újdonságokkal. Mindig az adott szezonhoz, évszakhoz, ünnepélyhez alkalmazkodunk, hogy vásárlóink biztosan megtalálják, amit keresnek.
Nyitvatartás

Nyitvatartás

 

Hétfő-péntek 6:00 – 17:00
Szombat 6:00 – 12:00
Vasárnap 7:00 – 11:00

 Milyen virágot vásároljak?

Árvácska

Árvácska

A kerti árvácska (Viola × wittrockiana) gondozása

A kerti árvácska bemutatása

A kerti árvácska (Viola × wittrockiana) alacsony termetű dísznövény, melyet kertekbe, balkonládába és közterületek virágágyásaiba egyaránt ültetnek. Rengeteg színváltozatban elérhető, köszönhetően a nemesítők munkájának, a nagyméretű, selymes tapintású virágokkal díszítő kicsi növény. Hosszúkás, fogazott szélű levelei szépen egészítik ki a harsány virágok látványát.

A kerti árvácska igényei, gondozása 

A kerti árvácska közepesen fény- és vízigényes növény. Ültetési helyéül világos vagy félárnyékos helyet keressünk, ahol a talaj jó vízgazdálkodású és tápanyagokban gazdag! Szárazabb, meleg időben érdemes mérsékelten öntözni. A virágzási idő meghosszabbítható, ha levágjuk a száraz részeket.

Szaporítani magról lehet. Nevelhetünk palántát télen a lakásban, vagy elvethetjük a magokat nyáron szabadföldbe.

 

A szöveg és a képek forrása: www.citygreen.hu
Vissza az előző oldalra!
Virágpaletta - Magyar