Kapcsolat

Virágpaletta

Cím: 9027 Győr,
Pesti út 1. (az udvarban)
Telefon: +36-96/312-075
Fax: +36-96/312-075
E-mail:
gyor@buketir.hu

Rólunk

Rólunk

Cégünk dísznövény- és virág-nagykereskedés, továbbá foglalkozunk kiegészítőkkel és dekor termékekkel is. A virágokat 95 %-ban Hollandiából importáljuk, és saját kamionnal szállítjuk haza a megfelelő körülmények között.
 
(Cégünk nagykereskedés. Kizárólag viszonteladókat szolgálunk ki.)
 
Elhivatottak vagyunk a növények felé, ezért mindennap azon fáradozunk, hogy a virágok és a dísznövények is a lehető legtovább használhatóak maradjanak a virágkötők számára.
 
Dekor részlegünket folyamatosan frissítjük és töltjük fel újdonságokkal. Mindig az adott szezonhoz, évszakhoz, ünnepélyhez alkalmazkodunk, hogy vásárlóink biztosan megtalálják, amit keresnek.
Nyitvatartás

Nyitvatartás

 

Hétfő-péntek 6:00 – 17:00
Szombat 6:00 – 12:00
Vasárnap 7:00 – 11:00

 Milyen virágot vásároljak?

Angol muskátli

Angol muskátli

Az angol muskátli (Pelargonium grandiflorum) gondozása

Az angol muskátli bemutatása

Az angol muskátli (Pelargonium grandiflorum) a hagyományos muskátlinál különlegesebb virágzattal díszítő növény. Levelei és virágzata is eltér rokonáétól. Szára hamarabb lesz fás, valamint jóval kevesebb virágot is hoz. A levelek zöldek, szélük enyhén cikkcakkos. A virágok lehetnek cirmosak, fehérek, bíbor, lila vagy rózsaszínűek is.

Az angol muskátli gondozása

Az angol muskátli valamivel érzékenyebb és kevésbé ellenálló, mint hagyományos társa, ugyanakkor díszítőértéke miatt mindenképpen érdemes megpróbálkozni a nevelésével. Elhelyezésére a szélvédett, félárnyékos, világos hely alkalmas. A tűző napot nem bírja, túlságosan erős napsugárzás kiégeti a növényt. Ha tehetjük, több tövet is ültessünk egymás mellé, így rendkívül mutatós színfoltot hozhatunk létre kertünkben.

A nyári időszakban rendszeresen öntözzük a növényt, télen csökkentsük a locsolások számát! Ügyeljünk arra, hogy a víz soha ne álljon a növény alatt! Tápoldatozni hetente egyszer szükséges a nyári időszakban.

Az elszáradt virágokat mindig vágjuk le a növényről, a szárát pedig folyamatosan vágjuk vissza! Szaporítása dugványozással történik.

 

A szöveg és a képek forrása: www.citygreen.hu
Vissza az előző oldalra!
Virágpaletta - Magyar